Virusattack

Uppenbart / Permalink / 2
Jag är golvad, däckad och sängliggandes sedan några dagar. Blev attackerad av ett virus i köket för några dagar sedan. Ja, faktiskt så vet jag exakt när mitt immunförsvar kapitulerade, slogs undan som soldater i första världskriget. Jag såg allt på plats, jag var där själv och kunde inget göra. Inte så att jag är helt förvånad för jag har känt att jag är i den så kallade riskzonen, ack så tidvis brännheta. Någon natt med dålig sömn, lite för mycket  stress av en och flera orsaker och så en rejäl nerkylning på det. Inte på åtta år har jag varit så här däckad. Eller som min yngsta dotter på 10 år sa. "Mamma, jag har aldrig sett dig så här sjuk". 
 
Enligt egen ställd diagnos har jag influensa, vilket virus det är vet jag inte. I alla fall känns det som om jag nu är på bättringsvägen, att styrkan och kraften återvänder. Jobbet kallar.
 
Timmarna innan virusattacken bröt ut hade jag fyllt i ett frågeformulär om min egen hälsa, lite käckt hade jag avslutat med "jag känner mig frisk och stark", tror jag det...
 
 
 
 
(Var får man tag på den engergin?)
 
Till top