City Mat

Uppenbart / Permalink / 1
 
 
 
 
När jag är ensam hemma och barnen åkt till landet, trädgårdslandet för att fira far. Ja då där är det inte mycket aktivitet i mitt city kök. Då gäller det att ta vara på tiden, återhämta mig och göra det som faller mig in.
Gå på yoga, Body Balance, hälsa på Lavendelgrannen eller blogga.
Snabbt svänger jag ihop en måltid. 
 
Så här gör jag:
Slänger ner en klase cocktail-tomater i och lite paprika i en ugnsfast form.
Några droppar olivolja (man behöver inte snåla men ej heller vräka ner).
Salt, svartpeppar, gärna timjan eller färsk basilika, smaksätter jag med.
Skjuts in i ugnen ca 175 grader (beror lite på ugn, hur bråttom man har osv).
Tidsåtgång ca 15 minuter.
Under tiden kokar jag quinoa. (Just idag hittar jag inte min quinoa, vilse i skafferiet, så jag kokar penne, pasta alltså, det kan även gå bra med ett gott surdegsbröd eller ris, här får man välja).
Slutligen , när jag tagit ut formen strösslar jag över lite välvald feta ost (en del är inte goda så ta din favorit, kan även funka med haloumi, men ha då osten i värmen).
 
Fixat och klart. Sätt dig framför tv-n och ät (men säg inget till barnen ;)
 
 Lyssna medan du lagar!
 
 
 
 
#1 - - bbecka:

Gott det ser ut! :)

Till top